Lakerede karosseridele

Vag-dele.dk – Lakerede karosseridele…. 

Alle vores karosseridele bliver lakeret ved bestilling. Det er derfor vigtigt at du oplyser farvekoden på din VAG i indkøbskurven, gerne notere årgang på din bil, det gør du under bestillingen når du går til checkout

Oftest kan farvekoden aflæses i din servicebog eller i hjulbrønden under afdækningen bag.

Dele er professionelt lakeret og ved vores samarbejdspartner, der sender delene direkte til dig, eller til vores adresse hvor de så kan afhentes. Delene er pakket godt ind, så de ikke tager skade af transporten. Der skal gøres opmærksom på at delene er ”aftermarket” kvalitet, der er ikke tale om originaldele. Hvis dette ønskes kontakt da os for pris.

Vores leverandør levere over 5000 lakerede dele om året til det tyske marked og EU, og med en fin score på hele 99,4% tilfredshed!

 

Obs: Det er vigtigt at du ved leveringen tjekker din indpakning mod transportskader. Er der sket skader skal der tages kontakt direkte til os med billederne af pakken inden du pakker den ud og af selve skaden på delen.

Nedenfor er der nogle billeder af forskærme fra vag-dele.dk som en kunde har bestilt og taget nogle billeder af.

Det skal siges at vi ikke anser meget små støvkorn/nåleprik som en beskadigelse eller hvor der er mulighed for at reklamere de leverede lakerede dele. Dog kan der reklameres over lakerede dele der i sådan en grad gør delene grimme.

Både vores leverandør og vi tjekker varen igennem inden afsendelse.

Skærmene er lakeret super fint, prisen taget i betragtning samt “aftermarket” kvalitet, var der minimal tilpasning, med lidt snilde fik jeg det hen.”