Turbolader – Serviceafdeling

Fuld reklamation ved køb af turbolader fra Vag-dele.dk

Når du køber turbolader til din bil har du altid 2 års reklamationsret.

Vores leverandør har over 10års erfaring med renovering af turboer. Vores leverandør har alt professionel udstyr
til blandt andet at udmåle, afballancere og teste turboer inden du montere. Det er vigtig for os at du får det bedste til en fornuftig pris. Derfor får du også dokumenter med på disse test er udført.

Afmontering
Inden afmontering af gammel turbo undersøges hvorfor turboen er gået i stykker, så det samme ikke sker for den nye turbo. Alt omkring turboladeren renses og rengøres så der ikke kommer skidt i motoren samt turboladeren.

Montering af turbo
Ved montering af turbo er det vigtigt at få renset alle dele der har med olie at gøre. Der kan sidde små partikler af skidt alle steder i motoren. Hvis ikke motoren bliver renset 100% inden turboladeren bliver skiftet, bliver turboens lejer slidt igen.

Rensning
Rensning eller udskiftning af dele der har med olien at gøre skal gøres meget grundig. Dette skal enten renses grundig eller udskiftes inden montering af ny turbo: Bundkar, olieslange (olietilføringsrør til turbo) evt. banjobolt, fittings osv.
Skift altid: Olie, oliefilter og luftfilter.

Anbefalinger

Vi anbefaler altid ovenstående. De fleste værksteder kender til denne procedurer, og derfor anbefaler vi også at dette gøres af et værksted. Forkert montering eller behandling af ny turbo kan betyde at din reklamationsret bortfalder. Dette vil i alle tilfælde vise sig når turboen undersøges af vores tekniker/leverandør. Alle turboer vil blive sendt til reparation eller ombyttes ved defektheder der viser sig indenfor 24 mdr. ved korrekt montering. Har du spørgsmål til netop din turbolader er du velkommen til at kontakte os!

Finder du ikke din turbolader i vores sortiment, så kontakt os. Vi kan hjælpe med stort set alle bilmærker.

Depositum –

På alle vores turboladere er der depositum, 700kr, Dette køber du som et produkt ved siden af din turbolader. Returnere du din turbolader indenfor 10 hverdage refundere vi det fulde beløb – Vil du returnere din gamle turboladere senere og indenfor en overkommelig tid kontakter du os for nærmere aftale inden fristens udløb.

Turboladeren må ikke være skilt ad, der må ikke være skader på turboladeren udvendigt – Er du i tvivl, så kontakt os.

Vi kan også hjælpe dig med montering på eget værksted.